Ortung
Das Formular wird übermittelt

Assos X Mammut Tactica Tech T-Shirt T5

Preis: 40 
translateBeschreibung der Anzeige übersetzenOriginal anzeigen

Predam dres / tricko na outdoor volnocasove nosenie. Assos*mammut velkost uvadzaju xl-2xl ale sedi od konfekcej velkosti L mam 90kg/183 sedi fajn. Jediny dovod predaja mam vela assos dresov a triciek nenosim vsetky. 3-4 x oblecene oprate v speci prasku na 30ke

Marke: ASSOS
Größe: L, XL, XXL

ASSOS Marke: ASSOS
Aká značka napadne cyklistovi, keď sa povie luxusné cyklo oblečenie s ultimátnymi vlastnosťami? Už niekoľko desaťročí si túto pozíciu udržiava švajčiarska značka ASSOS, za detailné a novátorské spracovanie sa platí zodpovedajúca cena. Najviac známe sú ich nohavice, ktoré sedia ako druhá koža, v…
comment Fragen zum Produkt

Derzeit liegen keine Fragen vor

Das Formular wird übermittelt
list Anzeigen insgesamt: 116
check_circle Aktive Inserate: 11
visibility Anzeigenaufrufe: 64 533
27. 6. 2026
Seriózny prístup. Všetko prebehlo v poriadku.
30. 5. 2026
Kupoval som okuliare, všetko bolo fajn.
26. 4. 2026
Odporúčam , veľmi príjemný a ochotný pán .
15. 4. 2026
Všetko OK
25. 3. 2026
Výborná komunikácia predajcu. Produkt v stave nového, vrelo odporúčam a zároveň ďakujem. Radosť nakupovať.
4. 2. 2026
Absolútna spokojnosť. Odporúčam.
16. 1. 2026
Rýchla dohoda. Super!
7. 1. 2026
Férový a seriózny prístup, nosič bol naozaj ako inzerovaný.
18. 12. 2025
Bez problemov. Batoh odoslany obratom, a ako bolo uvedene, vycisteny.
6. 11. 2025
všetko OK aj s platbou vopred

Nove Mavic Allroad SL gravel ratchet s plastami

Predam cisto nove kolesa,jedny z najlepsich na gravel. Važia len 1550 gramov. Mavic Allroad SL s plochymi spicmi len kolesa nove stoja okolo 700€ ja ich predavam aj s novymi plastami MAXXIS Reaver 45mm komplet obute za 400€. Maju mavic ratchet 40z, su velmi spolahlive a este aj perfektne vyzeraju. Technologia UST, nieje potrebna bezdusova paska, nemaju diery na spice. Predavam jedine z dovodu ze mam svoje karbonove kolesa na mieru tak predavam z noveho bicykla. UST tubeless Priemyselne loziska Vaha je 1550g rovnako vazia aj moje karbonove.. vnutorna sirka 25mm 12x100 12x142
400 

Oakley jawbreaker prizm road

Predam sklo prizm road, v dobrom stave. Menil som za fotochromaticke.
50 

Fotochromaticke Rudy Project Defender ImpactX

Predam spickove fotochromaticke okuliare pouzivane jednu sezonu, povodna cena bola cez 200€. Funguju velmi rychlo aj pri vjazde do lesa bez jedineho problemu. Rudy Project Defender ImpactX Photochromatic
80 
keyboard_arrow_up